FAQ

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

 

 

JEG VIL GERNE REGISTRERES PÅ HJEMMESIDEN:

Brug kontaktformularen nederst på siden og anmod om at blive abonnent. Så får du tilsendt brugernavn og password. Oprettelse af en ny abonnent er en manuel proces, der kan derfor gå et par dage før du bliver registreret.

JEG VIL GERNE REGISTRERES PÅ HJEMMESIDEN SOM KLUBMEDLEM:

Alle medlemmer af EDR Birkerød afdeling er forhåndsregistrerede som klubmedlemmer. Når du er logget ind som klubmedlem vil du kunne se dit navn øverst til højre på siden. Som klubmedlem har du adgang til at skrive kommentarer og du har adgang til at skrive nye indlæg. Du har endvidere adgang til sider som er reserverede til medlemmer.

JEG HAR GLEMT MIT PASS-WORD:

Vælg menu-fanen Login. På login siden vælg Jeg har mistet mit pass word. Indtast dit brugernavn eller e mail. Du vil herefter få tilsendt et nyt pass-word til din mail-boks. Der kan forløbe op til ½ time inden dit nye pass word kommer.

JEG HAR GLEMT MIT BRUGERNAVN:

Brug kontaktformen nederst på siden. Du vil så få sendt dit brugernavn til din mail-boks. Fremsendelse af brugernavn er en manuel proces for redaktionen. Der kan derfor gå op til et par dage før du får dit brugernavn tilsendt.

HVAD ER EN KOMMENTAR ?

En del af siderne indeholder nederst et kommentarfelt. I kommentarfeltet kan du skrive kommentarer til siden, supplerende oplysninger, spørgsmål o.a., og du kan indgå i dialog med evt. andre kommentarer. Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

JEG VIL GERNE SKRIVE EN KOMMENTAR TIL ET AF INDLÆGGENE:

Du skal være logget ind som abonnent eller som klubmedlem. Når du er logget ind vil du kunne se dit navn og et lille ikon øverst til højre på siden. Brug kommentarfeltet nederst på siden. Når du har skrevet din kommentar skal du klikke på knappen Skriv kommentar. Din kommentar er nu gemt og synlig for hjemmesidens andre brugere.

HVAD ER ET INDLÆG ?

Et indlæg er et nyt emne. Det kan være en artikel af teknisk eller social karakter, en oplevelse eller histroie du ønsker at viderebringe, en ny information du ønsker at gøre opmærksom på, en debat du ønsker at rejse.

JEG VIL GERNE SKRIVE ET INDLÆG

Vi modtager indlæg fra hjemmesidens brugere. Send indlægget til Webmaster@oz5bir.dk.

JEG VIL GERNE BIDRAGE MED STOF TIL HJEMMESIDEN. JEG ER IKKE MEDLEM AF BRKERØD AFDELING.

Henvend dig til WEB-redaktionen. Brug kontaktformularen nederst på siden.

JEG VIL GERNE VÆRE MEDLEM AF EDR BIRKERØD AFDELING:

Brug kontaktformularen nederst på siden


 Del denne side
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail