Radioværkstedet

RADIOVÆRKSTEDET

Radioværkstedet er åben

Tirsdage kl 11-14

Radioværkstedet er en ny aktivitet i Birkerød afdeling.

På radioværkstedet arbejder vi med at føre fælles projekter ud i livet.

På radioværkstedet kan du møde op med dine igangværende projekter (eller planer om samme). Du kan bringe inspiration til andre klubmedlemmer eller du kan få råd, vejledning, gode ideer til den fortsatte projektudvikling. Vi har i klubben en rimeligt godt udstyret måleplads som er til din rådighed.

Aktuelle projekter

Remote radiostation:

Foreningen har etableret en remote radiostation. Radiostationen kan anvendes fra en almindelig computer udstyret med mikrofon og højttaler eller et headset. Du kan anvende radiostationen hjemmefra eller fra et hvilket som helst sted du opholder dig. Hvis du har licens og er medlem af Birkerød Afdeling, har du adgang til at benytte denne radiostation

SWR meter

Vi er i gang med at bygge et moderne Software Defineret SWR meter.  Hør nærmere om dette hos formanden og kom og vær med.

Del denne side
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail