Nyheder

Nyheder

Fysisk klubaften igen!

Første ordinære klubaften bliver torsdag den 13. august kl. 20. vi glæder os til at se dig efter ferien 🙂

Hermed en lille reminder om at vi fra på torsdag igen holder klubaften i OZ5BIR.

Som vi skrev før sommerferien er der visse retningslinjer fra Rudersdals kommune, der skal overholdes og dette gør vi selvfølgelig.

Det betyder, at der maksimalt må være 20 personer i vores lokaler ad gangen og at vi har indkøbt sprit til afspritning af hænder, flader og værktøj mv. Der er opsat plancher i klubben, hvor man kan læse retningslinjerne fra Ruderdals kommune.

Hermed burde alting være klart til den første ordinære klubaften efter sommerferien på torsdag den 13. august kl. 20. på vores QTH.

Afslutningsvist også en anden lille reminder fra vores "lokalområde". Vores "naboer" - OZ6FRS - i Frederikssund holder HAM loppemarked på deres QTH på "Foreningscenteret Pedersholm", Roskildevej 161 i
Frederikssund på lørdag den 15. fra kl. 10 til 16. OZ6FRS oplyser i øvrigt at alle corona-forholdsregler bliver håndhævet så det skulle være sikkert at deltage.

på bestyrelsens vegne
OZ8PM - sekretær

 

Klubsnak hver dag på 2m
Du behøver dog ikke vente til angst til at få en snak med nogle af vennerne fra klubben. Hver dag kl. 17 er der stadig flere af klummens medlemmer, der mødes på klubfrekvensen 145.450MHz til en hyggelig eftermiddags-QSO.

CW-træning
Hver onsdag og søndag kl. 20 er der morsetræning ved OZ7MA (Arne), der sender et uddrag af OZ på 80 meter så der kan øves modtagelse af CW. Hastigheden er pt. 14 ord i minuttet og sættes langsomt i vejret som ugerne går. Der sendes 2 x 15 minutter med 3 minutters pause mellem de to blokke. Vi mødes indledningsvis på 145.450 Mhz og aftaler hvor på 80m der er egnet til dagens udsendelse (som regel lige omkring 3.550 Mhz).

De fleste andre dage kl. 20 er der "ad hoc" morsetræning ved OZ2ON (Michael) og OZ8PM (Peter) igen startende på 2m og med CW på 80m. Der øves almindelig QSO teknik eller hvad der nu lige er behov for. Hastigheden er her pt. omkring 16 ord i minuttet.

Kom og få øvet CW, få banket rusten af eller blot deltag i hyggen - alle er meget velkomne til at deltage i træningen alle dage!

Rabos

Rabos

Besøg RABOS hjemmeside Radioamatørernes Borgerservice er nu åben for tilmelding af radioamatører, som ønsker at deltage. Koncept RABOS er beregnet ...
Læs Mere
Byg en Moxon antenne til 50 MHz

Byg en Moxon antenne til 50 MHz

50 MHz Moxon Beam. OZ7BQ, Hans Jørgen Rasmusen. 50 MHz sporadisk E sæsonen står for døren. Selv med en simple ...
Læs Mere
Del denne side
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail